Vegetarnachos

En grønnere middag

Vegetarnachos
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Dette er skikkelig digg kosemat! Lag nok, for maten vil forsvinne før du vet ordet av det.

Dette er skikkelig digg kosemat! Lag nok, for maten vil forsvinne før du vet ordet av det.

Slik gjør du:

  1. 1

    Superris: Kok opp vann og hell i Superris. La det koke med lokk i ca. 20 minutter.

  2. 2

    Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Hakk opp løk, hvitløk og paprika. Ha litt smør/olje i en stekepanne og tilsett grønnsakene. Stek til løken er blank. Tilsett kokt Superris og tacokrydderet, og bland det godt sammen. Ha i ca. 1,5 dl vann og la det putre på svak varme i 3-4 minutter. Rør inn en boks mais.

  3. 3

    Fordel nachochips utover i en form eller på et stekebrett med bakepapir. Ha Superrisblandingen over. Topp med revet ost.

  4. 4

    Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til osten har begynt å bli gyllen.

  5. 5

    Guacamole: Finhakk hvitøk og chili. Del avokadoene i to, fjern steinene og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Skjær tomaten i fire og skrap ut frøene med en skje. Hakk tomatkjøttet i små terninger. Bland sammen alle ingrediensene, og smak til med salt og pepper.

  6. 6

    Skjær vårløk og chili i skiver. Fordel skivet vårløk og chili og frisk koriander over nachosen like før servering. Ha tacosaus, rømme og guacamole til.