Søk

Vegetarnachos med linser og bønner

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Nachos er den perfekte comfort food! Hvorfor ikke prøve den med plantebaserte råvarer også? Denne oppskriften på vegetarnachos er like god som den originale med kjøttdeig

  • 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
  • 8,00 dl vann
  • 1,00 boks linser
  • 1,00 boks svarte bønner
  • 1,00 boks mais
  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 pose nachos
  • 150,00 g revet ost
  • Topping:

  • 1,00 boks cherrytomater
  • 1,00 stk chili

Nachos er den perfekte comfort food! Hvorfor ikke prøve den med plantebaserte råvarer også? Denne oppskriften på vegetarnachos er like god som den originale med kjøttdeig

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, linser, bønner, mais og hakket paprika. Kok ca 20 minutter under lokk.
  2. 2Legg nachochips og gryte lagvis i en langpanne. Avslutt med revet ost. Gratiner midt i ovnen i ca. 15 minutter på 200 grader
  3. 3Kutt cherrytomater og chili (dersom du er en tøffing) og strø over.

Produkt