Søk

Vegetariske enchiladas

Ingredienser til 4 porsjoner

Vegetarisk meksikansk på middagsbordet i dag! Bruk grønnsaker i stedet for kjøtt. Det blir kjempegodt!

  • 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
  • 3,00 dl vann
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 1,00 stk løk
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 2,00 ss nøytral olje
  • 1,00 stk aubergine
  • 1,00 stk squash
  • 1,00 boks mais
  • 1,00 pk tortillalomper, mellomstore
  • På toppen

  • 100,00 g salsa
  • 100,00 g ost

Vegetarisk meksikansk på middagsbordet i dag! Bruk grønnsaker i stedet for kjøtt. Det blir kjempegodt!

Slik gjør du:

  1. 1Tøm posens innhold i en kjele og tilsett vann og hakkede tomater. Rør godt og kok opp. La dette småkoke i 10 min.
  2. 2Finhakk løk og hvitløk og skjær aubergine + squash i små terninger. Surres i panne til det er lyst gyllent. Blandes med resten i kjelen. La det hele småkoke i 10 minutter til. Tilsett mais. Du kan ev. ha i en 1 dl til med vann om det er behov. Smak til med salt og pepper.
  3. 3Fordel 3 ss meksikansk gryte på hver tortillalompe. Rull sammen og legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Fordel salsa i en stripe på midten av rullene og dryss revet ost oppå. Stek som angitt.
  4. 4Server med salat, rømme, guacamole og mere salsa. Husk tortillachips.

Produkt