Vegetariske enchiladas
- Ca. en halv time
- Enkel

Vegetarisk meksikansk på middagsbordet i dag! Bruk grønnsaker i stedet for kjøtt. Det blir kjempegodt!
- 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
- 3,00 dl vann
- 400,00 g hakkede tomater
- 1,00 stk løk
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 2,00 ss nøytral olje
- 1,00 stk aubergine
- 1,00 stk squash
- 1,00 boks mais
- 1,00 pk tortillalomper, mellomstore
På toppen
- 100,00 g salsa
- 100,00 g ost
Smakes til med
- Salt og pepper etter.
Stekes ved 225 ˚C i 20-25 min på midterste rille til osten er lyst gyllen.
Vegetarisk meksikansk på middagsbordet i dag! Bruk grønnsaker i stedet for kjøtt. Det blir kjempegodt!
Slik gjør du:
- 1
Tøm posens innhold i en kjele og tilsett vann og hakkede tomater. Rør godt og kok opp. La dette småkoke i 10 min.
- 2
Finhakk løk og hvitløk og skjær aubergine + squash i små terninger. Surres i panne til det er lyst gyllent. Blandes med resten i kjelen. La det hele småkoke i 10 minutter til. Tilsett mais. Du kan ev. ha i en 1 dl til med vann om det er behov. Smak til med salt og pepper.
- 3
Fordel 3 ss meksikansk gryte på hver tortillalompe. Rull sammen og legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Fordel salsa i en stripe på midten av rullene og dryss revet ost oppå. Stek som angitt.
- 4
Server med salat, rømme, guacamole og mere salsa. Husk tortillachips.