Til 4 porsjoner
Topping:
1,00 stkgulrot, skjært i remser1,00 buntvårløk1,00 håndfullpeanøtterBunn:
Warning: Attempt to read property «results» on array in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
Warning: Attempt to read property «entity_type_name» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
Warning: Attempt to read property «raw» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
2,50 dlvann
Fyll:
1,50 dlcreme fraiche1,00 tsgreen curry paste0,50 stkrødløk0,50 stkpaprika6,00 stksopp150,00 ggulost, revetPizza blir man aldri lei! Det finnes tross alt utallige muligheter til variasjoner av pizzafyll. Prøv denne eksotiske thaipizzaen med peanøtter og vårløk. P.S. Oppskriften er vegetarisk!
Slik gjør du
- 1
Elt sammen melblandingen med lunkent vann. Del i to emner og form til boller.
- 2
Bland sammen creme fraiche og green curry paste. Dette er pizzasausen i oppskriften. Sett ovnen på 225 grader.
- 3
Skjær opp rødløk, paprika og champignoner i skiver.
- 4
Kjevle ut eller form pizzabunnene. Ha på den hvite currysausen og ost. Legg så på de hakkede grønnsakene. Stek pizzaen i 12-15 minutter.
- 5
Topp pizzaene med peanøtter, finhakket vårløk og strimlet gulrot.