Vegetar thai-pizza med peanøtter og vårløk
En grønnere middag
- 45 min.
- Enkel
- Vegetar

Pizza blir man aldri lei! Det finnes tross alt utallige muligheter til variasjoner av pizzafyll. Prøv denne eksotiske thaipizzaen med peanøtter og vårløk. P.S. Oppskriften er vegetarisk!
Bunn:
- 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
- 2,50 dl vann
Fyll:
- 1,50 dl creme fraiche
- 1,00 ts green curry paste
- 0,50 stk rødløk
- 0,50 stk paprika
- 6,00 stk sopp
- 150,00 g gulost, revet
Topping:
- 1,00 håndfull peanøtter
- 1,00 bunt vårløk
- 1,00 stk gulrot, skjært i remser
Pizza blir man aldri lei! Det finnes tross alt utallige muligheter til variasjoner av pizzafyll. Prøv denne eksotiske thaipizzaen med peanøtter og vårløk. P.S. Oppskriften er vegetarisk!
Slik gjør du:
- 1
Elt sammen melblandingen med lunkent vann. Del i to emner og form til boller.
- 2
Bland sammen creme fraiche og green curry paste. Dette er pizzasausen i oppskriften. Sett ovnen på 225 grader.
- 3
Skjær opp rødløk, paprika og champignoner i skiver.
- 4
Kjevle ut eller form pizzabunnene. Ha på den hvite currysausen og ost. Legg så på de hakkede grønnsakene. Stek pizzaen i 12-15 minutter.
- 5
Topp pizzaene med peanøtter, finhakket vårløk og strimlet gulrot.