Vegetar bolognesegryte
En grønnere middag
- Under 20 min.
- Enkel
- Vegetar

Noen ganger er det deilig å freshe opp hverdagsmaten med litt ekstra grønnsaker, kanskje også lage noe helt uten kjøtt? Denne gryteretten smaker i hvert fall like godt uten kjøtt, som den gjør med! Bytt ut kjøttdeigen med biter av sellerirot, gulrot og løk for en smakfull vegetargryte til hele familien.
- 200,00 g sellerirot
- 2,00 stk gulrot
- 1,00 stk løk
- 1,00 pose TORO Bolognesegryte 207g
- 8,00 dl vann
Topping:
- 50,00 g parmesan
- 1,00 pk ruccola
Noen ganger er det deilig å freshe opp hverdagsmaten med litt ekstra grønnsaker, kanskje også lage noe helt uten kjøtt? Denne gryteretten smaker i hvert fall like godt uten kjøtt, som den gjør med! Bytt ut kjøttdeigen med biter av sellerirot, gulrot og løk for en smakfull vegetargryte til hele familien.
Slik gjør du:
- 1
Kutt grønnsakene i terninger og stek lett i en stekepanne.
- 2
Ha de stekte grønnsakene sammen med bolognesegryten og vann i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke uten lokk i 10 minutter. Rør om med jevne mellomrom.
- 3
Topp gryten med finrevet parmesan og ruccola ved servering.