Søk

Vegetar bolognesegryte

Ingredienser til 4 personer

Noen ganger er det deilig å freshe opp hverdagsmaten med litt ekstra grønnsaker, kanskje også lage noe helt uten kjøtt? Denne gryteretten smaker i hvert fall like godt uten kjøtt, som den gjør med! Bytt ut kjøttdeigen med biter av sellerirot, gulrot og løk for en smakfull vegetargryte til hele familien.

  • INGREDIENSER:

  • 200,00 g sellerirot
  • 2,00 stk gulrot
  • 1,00 stk løk
  • 1,00 pose TORO Bolognesegryte
  • 8,00 dl vann
  • Topping:

  • 50,00 g parmesan
  • 1,00 pk ruccola

Noen ganger er det deilig å freshe opp hverdagsmaten med litt ekstra grønnsaker, kanskje også lage noe helt uten kjøtt? Denne gryteretten smaker i hvert fall like godt uten kjøtt, som den gjør med! Bytt ut kjøttdeigen med biter av sellerirot, gulrot og løk for en smakfull vegetargryte til hele familien.

Slik gjør du:

  1. 1Kutt grønnsakene i terninger og stek lett i en stekepanne.
  2. 2Ha de stekte grønnsakene sammen med bolognesegryten og vann i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke uten lokk i 10 minutter. Rør om med jevne mellomrom.
  3. 3Topp gryten med finrevet parmesan og ruccola ved servering.

Produkt