Valentine pavlova
- Ca. en halv time
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Disse søte hjerteformede pavlovaene med vaniljekrem og friske bær er perfekte å lage til Valentinsdagen. Så enkelt og gøy å overraske noen du er glad i.
Bunn
- 1,00 pose TORO Marengs Pavlova 299 g
- 1,50 dl vann
- 3,00 dl kremfløte
- 5,00 dl vaniljekrem
- 300,00 g friske bær
Disse søte hjerteformede pavlovaene med vaniljekrem og friske bær er perfekte å lage til Valentinsdagen. Så enkelt og gøy å overraske noen du er glad i.
Slik gjør du:
- 1
Bland posens innhold med 1,5 dl vann. Pisk kraftig med mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
- 2
Sprøyt marengsen i hjerter på et stekebrett dekket med bakepapir. Ps: Ha marengsen i en brødpose om du ikke har sprøytpose.
- 3
Stek på midterste rille i 60 minutter og avkjøl.
- 4
Pisk kremfløte og bland forsiktig inn vaniljekrem. fordel kremen på de avkjølte hjerte marengsen. Pynt med frukt og bær.