Søk

Tomat- og laksegryte med fusilli

Ingredienser til 4 porsjoner

Pasta og laks er en sikker vinner på middagsbordet. Erstatt pølse med laks i den klassiske tomat- og pølsegryten for en litt grønnere middag. En enkel, barnevennlig og god oppskrift for den som ønsker å spise litt mer fisk!

  • 1,00 pose TORO Tomat- & pølsegryte 108 g
  • 8,00 dl vann
  • 500,00 g laks
  • 1,00 pk sukkererter
  • Serveres med:

  • 400,00 g fusilli
  • 1,00 stk brokkoli
  • Tilbehør:

  • 0,50 stk basillikum

Pasta og laks er en sikker vinner på middagsbordet. Erstatt pølse med laks i den klassiske tomat- og pølsegryten for en litt grønnere middag. En enkel, barnevennlig og god oppskrift for den som ønsker å spise litt mer fisk!

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp gryten med vann under omrøring. Tilsett terninger av laks og hakkede sukkererter mot slutten av koketiden. La koke under lokk til fisken er gjennomkokt.
  2. 2Kok opp rikelig med saltet vann til pastaen. Kok som angitt på pakken og tilsett buketter med brokkoli mot slutten av koketiden. Hell av vannet i et dørslag og bland pastaen sammen med gryten. Topp gjerne med litt frisk basilikum ved servering.