Tom Kha Gai med kylling- og grønnsakswok

Ingredienser til 4 porsjoner

Har du fått smaken på det thailandske kjøkkenet? Da er denne retten en perfekt hverdagsrett som både er rask og veldig god! Kylling er selvsagt en perfekt match, men bruk gjerne fisk eller svinekjøtt isteden hvis du har det liggende. Vel bekomme!

  • 1,00 pose TORO Thai Kyllingsuppe Tom Kha Gai 70g
  • 4,00 dl kokosmelk
  • 6,00 dl vann
  • 400,00 g kylling
  • 0,25 stk squash
  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 stk gulrot
  • 1,00 ss soyasaus
  • 0,50 stk lime
  • 12,00 stk cherrytomater
    • Litt syrligere?

    • Skvis over saften av en lime før servering sammen med en kvast koriander.

Har du fått smaken på det thailandske kjøkkenet? Da er denne retten en perfekt hverdagsrett som både er rask og veldig god! Kylling er selvsagt en perfekt match, men bruk gjerne fisk eller svinekjøtt isteden hvis du har det liggende. Vel bekomme!

Slik gjør du:

  1. 1

    Rør ut posens innhold i 6 dl vann og 4 dl kokosmelk. Kok opp under omrøring, og la suppen småkoke 8 minutter. Rør om av og til.

  2. 2

    Strimle kylling eller bruk ferdig strimlet. Skjær squash, paprika og gulrot i strimler. Wok kyllingen først 2-3 minutter før du tilsetter grønnsakene. Stek under høy varme og konstant omrøring.

  3. 3

    Ha over soyasaus og limesaft helt på slutten. Ha rikelig med wok i hver suppeskål. Del cherrytomater i to og legg på toppen før servering.

Dette trenger du