Thaigryte med torsk
- Ca. en halv time
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
I denne gryteretten får du friske, gode thailandske smaker som passer torsk som hånd i hanske.
- 500,00 g torsk
- 1,00 pose TORO Thai kyllinggryte 79g
- 3,50 dl vann
- 4,00 dl kokosmlek
Serveres med:
- 2,00 poser TORO Jasminris boil in bag 960 g
I denne gryteretten får du friske, gode thailandske smaker som passer torsk som hånd i hanske.
Slik gjør du:
- 1
Skjær torsken i biter og brun lett i en stekepanne.
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3
Bland Thai kyllinggryte sammen med vann og kokosmelk. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett de stekte torskebitene mot slutten av koketiden.
- 4
Topp gjerne gryten med hakket vårløk og frisk koriander ved servering. Ha ris som tilbehør.