Oppskrifter / Klimasmart

Tandoorigryte med paprika og blomkål

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Tandoorigryte 80g4,50 dlvann1,00 begercreme fraiche1,00 stkblomkål1,00 stkpaprika

Serveres med:


Warning: Attempt to read property «results» on array in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «entity_type_name» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «raw» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
8,00 dlvann1,00 tssalt

Det indiske kjøkkenet bugner med grønnsaker! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoorigryten til en velsmakende grønnsaksgryte.

Slik gjør du

  • 1

    Ha gryten i en kjele med vann og creme fraiche. Kok opp under omrøring og la koke i ca 5 minutter. Kutt opp og stek blomkål og paprika. Tilsett i gryten mot slutten av koketiden.

  • 2

    Kok opp saltet vann og kok ris i 12 minutter. Løft opp posen og renn godt av. Server retten med et godt dryss koriander.

Dette trenger du