Sweet and sour-gryte med torsk
- Ca. en halv time
- Enkel

Sursøt saus er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. I vår sweet and sour-gryte kan du enkelt erstatte den klassiske kyllingen med biter av fisk. Prøv denne oppskriften med torsk og friske grønnsaker!
- 400,00 g torsk
- 1,00 pose TORO Sweet & Sour gryte 152g
- 6,00 dl vann
- 1,00 pose fersk wokmiks
- 2,00 poser TORO Jasminris boil in bag 960 g
- 1,00 dl sesamfrø
Sursøt saus er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. I vår sweet and sour-gryte kan du enkelt erstatte den klassiske kyllingen med biter av fisk. Prøv denne oppskriften med torsk og friske grønnsaker!
Slik gjør du:
- 1
Skjær torsken i terninger og stek i litt smør eller olje i en stekepanne.
- 2
Kok risen etter anvisning på pakken.
- 3
Kok opp TORO sweet & sour gryte med vann. La koke under omrøring i ca 10 minutter. Stek wokmiksen i en stekepanne eller wokpanne. Ha den så i gryten mot slutten av koketiden.
- 4
Strø over sesamfrø før servering. Server med ris og et lunt smil :)