Søk

Sweet and sour-gryte med torsk

Ingredienser til 4 porsjoner

Sursøt saus er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. I vår sweet and sour-gryte kan du enkelt erstatte den klassiske kyllingen med biter av fisk. Prøv denne oppskriften med torsk og friske grønnsaker!

Sursøt saus er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. I vår sweet and sour-gryte kan du enkelt erstatte den klassiske kyllingen med biter av fisk. Prøv denne oppskriften med torsk og friske grønnsaker!

Slik gjør du:

  1. 1Skjær torsken i terninger og stek i litt smør eller olje i en stekepanne.
  2. 2Kok risen etter anvisning på pakken.
  3. 3Kok opp TORO sweet & sour gryte med vann. La koke under omrøring i ca 10 minutter. Stek wokmiksen i en stekepanne eller wokpanne. Ha den så i gryten mot slutten av koketiden.
  4. 4Strø over sesamfrø før servering. Server med ris og et lunt smil :)