Spansk gryte med torsk
- Ca. en halv time
- Enkel
Ingredienser til 3 porsjoner
Spansk gryte med torsk er både veldig godt og et smart middagsvalg for den som ønsker å spise mer fisk. Kjapt går det også i en hektisk hverdag!
- 400,00 g torsk
- 1,00 pose
- 5,00 dl vann
- 1,50 dl fløte eller crème fraîche
Serveres med:
- 2,00 poser TORO Basmatiris boil in bag 960 g
Spansk gryte med torsk er både veldig godt og et smart middagsvalg for den som ønsker å spise mer fisk. Kjapt går det også i en hektisk hverdag!
Slik gjør du:
- 1
Skjær torsken i biter og stek lett i litt olje eller smør i en stekepanne.
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3
Ha spansk gryte, vann og fløte/crème fraîche i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke videre i 10 minutter. Tilsett de stekte fiskebitene mot slutten av koketiden.
- 4
Topp gjerne gryten med litt hakket persille og rømme ved servering. Ha ris som tilbehør.