Oppskrifter / Middag

Soppsautè med fargerike grønnsaker

25 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 dlmatfløte2,00 dlvann1,00 poseTORO Kantarell- & sjampinjongsaus 23g100,00 gstjerneløk ev. annen småløk2,00 sssmør/margarin3,00 stkgulrøtter650,00 gmørt viltkjøtt250,00 gsopp, gjerne en miks av aromasopp og kantarell4,50 dlvann1,00 stkbrokkoli

Dette er en herlig og fargerik viltgryte som hele familien vil elske.

Slik gjør du

  • 1

    Ha fløte, vann og sauseposen i en kjele og kok opp under omrøring. Rens løken og del den i to. Surres i middelsvarmpanne med smør. Tilsett gulrøtter, kuttet i skiver og la også de få litt farge i pannen før det tilsettes i sausen.

  • 2

    Skjær kjøttet i strimler og brun det i små porsjoner i varm panne med litt smør. Dryss litt salt og pepper over og ha det i kjelen med saus og grønnsaker. Kok ut pannen mellom hver gang med litt vann og ha i gryten. Stek raskt soppen og ha også den i gryten. La alt småkoke i ca. 5 min. Kjøttet kan gjerne være litt rosa inni.

  • 3

    Del brokkoli i små buketter, kok dem så vidt og hell av vannet. Bland dem i viltsauteen og la de trekke til seg den gode smaken fra sausen. Server den nydelige retten sammen med kokte poteter og rognebærgele.

Dette trenger du