Solbærsaus til lam
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 6 porsjoner
Med TORO lammesaus og litt solbærsyltetøy på lur kan du trylle frem middagssaus saus til lam i Michelin-klasse! Den herlige blandingen av søtt og syrlig gir fantastisk smak til alt av lam.
- 1,00 pose TORO Lammesaus med urter & rødvin 42 g
- 1,00 dl stekesjy (kan droppes)
- 2,00 dl vann (3 dl dersom du ikke har stekesjy)
- 2,00 ss solbærsyltetøy
Med TORO lammesaus og litt solbærsyltetøy på lur kan du trylle frem middagssaus saus til lam i Michelin-klasse! Den herlige blandingen av søtt og syrlig gir fantastisk smak til alt av lam.
Slik gjør du:
- 1
Kok opp lammesaus med stekesjy og vann.
- 2
Tilsett solbærsyltetøy og la koke 5 minutter.