Oppskrifter / Dessert

Sjokolademuffins med spindelvev

45 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO Sjokolademuffins 335g1,00 dlflytende margarin1,50 dlvann

Pynt

1,00 posemarshmallows

Hvis du vil lage noen deilige sjokolademuffins til halloween, må du prøve disse. Muffinsene er ikke bare saftige og smakfulle, men også pyntet med spindelvev av marshmallows som gir dem et skremmende utseende.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme).

 • 2

  Rør sammen til en jevn røre: muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør). Fordel røren i ca. 12 mellomstore muffinsformer. Bruk gjerne muffinsbrett, da får du finest fasong. Bruk en isskje eller en annen stor skje til å fordele deigen i hver form. Fyll formene ¾ fulle.

 • 3

  Stek på midterste rille i ca. 15 minutter. Sjekk om muffinsene er ferdig mot slutten av steketiden, ved å stikke en kakenål e.l i midten av en muffins. Er nålen uten flytende røre er muffinsene ferdig. La dem avkjøles på rist.

 • 4

  Lag spindelvev ved å ha noen marshmallows i en bolle og varm noen sekunder i mikrobølgeovn til den smelter. Rør rundt med en gaffel og la marshmallowsen avkjøles litt, så du ikke brenner deg. Stikk fingertuppene forsiktig oppi og dra blandingen mellom fingrene (bruk gjerne engangshansker om du har). Plasser spindelvevet på muffinsene og server.

Dette trenger du