
Sjokolademousse med appelsin med søte appelsiner som hjemmelagde dessertskåler. Gøy for voksne og barn. Kombinasjonen av sjokolade og appelsin er en utrolig smakfull kombinasjon. Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 2 dl melk og saften fra 2 appelsiner (ca. 1 dl), og revet appelsinskall fra 2 appelsiner (rives fint, ikke grovt). Pisk med en mikser i 5 minutter.
- 2
Skjær av toppen høyt oppe på appelsinen slik at du får et lokk. Skjær av et tynt lag av bunnen slik at appelsinen står støtt
- 3
Hul ut 6 appelsiner med en skje eller isskje – hvis du gjør det over en bolle kan saften siles av og drikkes som juice
- 4
La barna pynte appelsinene ved å tegne gresskaransikter med tusj (sprittusj gir best resultat) – kan droppes dersom man vil servere dette utenom Halloween.
- 5
Fordel røren i de uthulede skallene og sett evt. lokket på toppen Sett sjokolademoussen i kjøleskap i minimum 15 minutter. Server og pynt med mynte, revet sjokolade eller appelsinskall