Søk

Sjokolademousse med appelsin til halloween

Ingredienser til 6 porsjoner

Sjokolademousse med appelsin med søte appelsiner som hjemmelagde dessertskåler. Gøy for voksne og barn. Kombinasjonen av sjokolade og appelsin er en utrolig smakfull kombinasjon. Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.

  • 1,00 pk TORO Sjokolademousse 94 g
  • 2,00 dl melk
  • 2,00 stk appelsinsaft
  • 2,00 stk appelsinskall (kan sløyfes)
  • 6,00 stk appelsiner som skåler

Sjokolademousse med appelsin med søte appelsiner som hjemmelagde dessertskåler. Gøy for voksne og barn. Kombinasjonen av sjokolade og appelsin er en utrolig smakfull kombinasjon. Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 2 dl melk og saften fra 2 appelsiner (ca. 1 dl), og revet appelsinskall fra 2 appelsiner (rives fint, ikke grovt). Pisk med en mikser i 5 minutter.
  2. 2Skjær av toppen høyt oppe på appelsinen slik at du får et lokk. Skjær av et tynt lag av bunnen slik at appelsinen står støtt
  3. 3Hul ut 6 appelsiner med en skje eller isskje – hvis du gjør det over en bolle kan saften siles av og drikkes som juice
  4. 4La barna pynte appelsinene ved å tegne gresskaransikter med tusj (sprittusj gir best resultat) – kan droppes dersom man vil servere dette utenom Halloween.
  5. 5Fordel røren i de uthulede skallene og sett evt. lokket på toppen Sett sjokolademoussen i kjøleskap i minimum 15 minutter. Server og pynt med mynte, revet sjokolade eller appelsinskall

Produkt

Tips 1

Tilsett helmelk istedenfor lettmelk for en mildere sjokoladesmak.