Tilbehør
6,00 stkappelsiner som skålerSjokolademousse med appelsin med søte appelsiner som hjemmelagde dessertskåler. Gøy for voksne og barn. Kombinasjonen av sjokolade og appelsin er en utrolig smakfull kombinasjon. Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland begge posene TORO Sjokolademousse med 2 dl melk, saften fra 2 appelsiner (ca. 1 dl), og finrevet appelsinskall fra 2 appelsiner. Pisk med mikser i 5 minutter.
- 2
Skjær av toppen høyt oppe på appelsinen slik at du får et lokk. Skjær av et tynt lag av bunnen slik at appelsinen står støtt.
- 3
Hul ut 6 appelsiner med en skje eller isskje – hvis du gjør det over en bolle kan saften siles av og drikkes som juice.
- 4
La barna pynte appelsinene ved å tegne gresskaransikter med tusj (sprittusj gir best resultat) – kan droppes dersom man vil servere dette utenom Halloween.
- 5
Fordel moussen i de uthulede skallene og sett evt. lokket på toppen. Sett sjokolademoussen i kjøleskap i minimum 15 minutter. Server og pynt med mynte, revet sjokolade eller appelsinskall.