
Sjokolademousse i lag ser imponerende ut, smaker himmelsk og er utrolig enkle å lage. Trikset for å få sjokolademousse i lag til å se bra ut i serveringsglass er at moussen er myk nok og ny-pisket når du fordeler den i serveringsglassene. Derfor lønner det seg å dele den ferdigpiskede moussen i to deler og så vispe inn kakaopulver i den ene delen, i stedet for å piske opp halvparten med kakao og så halvparten uten fra starten av. Da kan man nemlig oppleve at den første delen av sjokolademoussen blir for stiv og ikke fordeler seg like pent i serveringsglassene. Derfor: Pisk opp all moussen først, og visp raskt inn kakao i halvparten til slutt. Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
- 2
Ta halvparten av sjokolademoussen over i en annen bolle og pisk inn 3 ss kakaopulver
- 3
Fordel røren lagvis i seks serveringsglass
- 4
Sett i kjøleskap i minimum 15 minutter
- 5
Forbered pynten mens sjokolademoussen står i kjøleskapet. Hakk sjokoladen i grove biter og dryss over sjokoladen rett før servering