Oppskrifter / Dessert

Sjokolademousse i lag

20 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Sjokolademousse 94g3,00 dlmelk

Tilsetning

3,00 sskakao

Sjokolademousse i lag er en imponerende, himmelsk og utrolig enkel dessert. Hemmeligheten for å få et fint lagdelt utseende i serveringsglassene er å ha myk og nyvispet mousse når du fordeler den. Derfor bør du først piske opp all moussen, og så dele den i to boller. I den ene bollen rører du inn kakaopulver, mens den andre bollen holder du naturell. Hvis du pisker opp halvparten med kakao og så halvparten uten fra starten av, kan det hende at den første moussen blir for stiv og ikke legger seg pent i glassene. Oppskriften gir ca. 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Bland begge posene TORO Sjokolademousse med 3 dl melk og pisk med mikser i 5 minutter.

  • 2

    Så snart moussen er ferdig pisket tar du halvparten over i en annen bolle og pisker inn 3 ss kakaopulver.

  • 3

    Fordel deretter raskt moussen lagvis i seks serveringsglass.

  • 4

    Sett i kjøleskap i minimum 15 minutter.

  • 5

    Forbered pynten mens sjokolademoussen står i kjøleskapet. Hakk sjokoladen i grove biter og dryss over rett før servering.

Dette trenger du