Søk

Rosa muffins

Ingredienser til 12 porsjoner

Rosa muffins passer perfekt til barnebursdagen! Dette er en lettvint muffins oppskrift, og resultatet både ser fin ut og smaker utrolig godt. Denne oppskriften gir ca. 12 luftige og saftige TORO muffins.

  • 1,00 pose TORO Lyse muffins 331g
  • 1,50 dl vann
  • 100,00 g smeltet smør
  • 16,00 stk muffinsformer
  • Rosa kremostfrosting

  • 75,00 g romtemperert usaltet smør
  • 1,00 dl melis
  • 150,00 g naturell kremost, romtemperert
  • 2,00 ts vaniljesukker

Rosa muffins passer perfekt til barnebursdagen! Dette er en lettvint muffins oppskrift, og resultatet både ser fin ut og smaker utrolig godt. Denne oppskriften gir ca. 12 luftige og saftige TORO muffins.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C). Ta smør og kremost ut av kjøleskap/fryser.
  2. 2Rør sammen 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør (eller margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre.
  3. 3Sett frem 12-16 små muffinsformer. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett, men det går også fint uten. Bruk da to muffinsformer. Fyll formene ¾ fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige, ved bruk av en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende deig er muffinsene ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.
  4. 4Visp smør og melis hvitt og luftig. Tilsett kremosten og vaniljesukkeret og visp videre. Tilsett så ca. 2 dråper med sitron. Helt tilslutt drypper du i en og en dråpe konditorfarge. Jo flere dråper jo mørkere blir rosafargen, så juster selv etter ønske. Ta frem en sprøytepose med en stor rund tipp. Sett sprøyteposen i et høyt glass el. og brett ned kantene. Bruk så en slikkepott til å flytte frostingen over i sprøyteposen. Hold sprøyteposen i 90 graders vinkel. Begynn ytterst og sprøyt i ring rundt muffinsen.

Produkt