


Her er oppskriften på en ny variant av hjemmelaget Brownies: Rocky Road Brownies! Navnet kommer av toppingen som består av både sjokolade, karamell, peanøtter og marshmallows. En deilig kombinasjon av alt som er godt. Slår garantert an hos barn og voksne i alle aldre. Denne oppskriften gir 12 gode kakestykker.
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C).
Rør sammen med slikkepott til en jevn røre – Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).
Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en liten bakepapirkledd langpanneform (20×30 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden.
Forbered pynten mens kaken står i ovnen. Hakk smørbukksjokoladen i grove biter og mål opp peanøtter, så er dette klart.
Ta ut kaken etter 25 minutter, den skal ikke være helt gjennomstekt. Dryss over marshmallows, smørbukksjokolade og peanøtter. Sett kaken tilbake i ovnen og la den stå i ca. 2 minutter. Da skal marshmallows og sjokolade så vidt ha smeltet.
La kaken avkjøles i formen. Dryss gjerne over grovhakket mørk sjokolade før servering og oppbevar kaken kaldt.