Søk

Rocky road brownies

Ingredienser til 12 porsjoner

Her er oppskriften på en ny variant av hjemmelaget brownies: Rocky road brownies! Navnet kommer av toppingen som består av både sjokolade, karamell, peanøtter og marshmallows. En deilig kombinasjon av alt som er godt. Slår garantert an hos barn og voksne i alle aldre. Denne oppskriften gir 12 gode kakestykker.

  • Kake

  • 1,00 pose TORO Brownies 552 g
  • 1,00 stk egg
  • 1,00 dl vann
  • 100,00 g smeltet smør
  • Pynt

  • 1,00 plater sjoklade med smørbukk
  • 3 håndfuller små marshmallows
  • 75,00 g peanøtter
  • grovhakket mørk sjokolade

Her er oppskriften på en ny variant av hjemmelaget brownies: Rocky road brownies! Navnet kommer av toppingen som består av både sjokolade, karamell, peanøtter og marshmallows. En deilig kombinasjon av alt som er godt. Slår garantert an hos barn og voksne i alle aldre. Denne oppskriften gir 12 gode kakestykker.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
  2. 2Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant rundt kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i ca. 25 minutter. Bruker du en større form må du tilpasse steketiden.
  3. 3Forbered pynten mens kaken står i ovnen. Hakk smørbukksjokoladen i grove biter og mål opp så du har peanøtter klart
  4. 4Når du så tar ut kaken skal den ikke være helt gjennomstekt. Dryss over marshmallows, smørbukksjokolade og peanøtter. Sett kaken tilbake inn i ovnen og la den stå i ca. 2 minutter. Da skal marshmallows og sjokoladen så vidt ha smeltet.
  5. 5La kaken avkjøles i formen. Dryss gjerne over grovhakket mørk sjokolade før servering og oppbevar kaken kaldt

Dette trenger du