Søk

Quesadilla med bønne- og søtpotetfyll

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Quesadilla er det meksikanske ostesmørbrødet som kan spises til omtrent alle måltider! Prøv denne vegetariske oppskriften på quesedilla med bønne- og søtpotetfyll. En perfekt vri på den klassiske tacokvelden.

  • 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
  • 8,00 dl vann
  • 1,00 boks linser
  • 1,00 boks sorte bønner
  • 1,00 stk søtpotet (revet)
  • 3,00 ss tacosaus (kan sløyfes)
  • 2,00 ts spisskummen
  • 1,00 ts koriander
  • 1,00 ts paprikapulver
  • 0,50 bunt vårløk
  • 0,50 boks mais
  • 1,00 pk tortillalefser
  • 200,00 g gulost
  • Guacamole:

  • 2,00 stk avokado
  • 1,00 stk lime
  • 0,50 stk frisk koriander
  • 0,25 stk chili
  • Mangosalsa:

  • 1,00 stk mango
  • 1,00 stk rød chili
  • 2,00 stilker vårløk
  • 0,50 stk lime

Quesadilla er det meksikanske ostesmørbrødet som kan spises til omtrent alle måltider! Prøv denne vegetariske oppskriften på quesedilla med bønne- og søtpotetfyll. En perfekt vri på den klassiske tacokvelden.

Slik gjør du:

  1. 1Skyll linsene og bønnene, og la de renne av seg. Vask og skrell søtpoteten og rasp på et råskostjern. Hakk opp vårløken og hell av laken på maisen.
  2. 2Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, linser, bønner, raspet søtpotet, tacosaus og krydder. Kok opp under omrøring og la koke ca. 20 minutter under lokk. Tilsett hakket vårløk og mais mot slutten av koketiden.
  3. 3Guacamole: Mos avokadoene og finhakk koriander og chili. Bland sammen alle ingrediensene.
  4. 4Mangosalsa: Skrell og kutt opp mangoen i små terninger. Finhakk, chili og vårløk. Bland godt sammen og skvis over ½ lime. Rør godt sammen så er den klar.
  5. 5Fordel fyllet på halvparten av hver lefse, i en halvmåne. Legg på ost og brett over. Stek quesadillaene i en stekepanne på middels varme. La osten smelte og tortillaene bli gylne og lekre. Deles i snipper eller i to og serveres med guacamole og mangosalsa.

Produkt