Popcorn-brownies

Popcorn-brownies
Ingredienser til 12 porsjoner

Søtt, salt, sprøtt og mykt! Denne kaken har alt!

  • Brownie

  • 1,00 pose TORO Brownies 552 g
  • 1,00 dl vann
  • Brownies

  • 100,00 g smeltet smør
  • 1,00 stk egg
  • Topping

  • 1,00 dl fløte
  • 100,00 g kokesjokolade
  • 1,00 pose ferdig poppet popcorn
  • topping

  • 1,00 flaske karamellsaus

Søtt, salt, sprøtt og mykt! Denne kaken har alt!

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

  2. 2

    Ta frem en rund form (24-26cm i diameter). Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 30-35 minutter.

  3. 3

    Før servering lager du sjokoladeglasuren: Hakk 100g kokesjokolade i biter, kok opp 1 dl fløte og hell over den hakkede sjokoladen. Rør det sammen til det er en jevn saus og la det tykne litt før du heller den over den avkjølte kaken. Pynt med masse poppkorn og hell over karamellsaus. Så enkelt og så utrolig godt!

Dette trenger du