Oppskrifter / Kaker

Popcorn-brownies

60 min Enkel
Til 12 porsjoner

topping

1,00 flaskekaramellsaus

Topping

1,00 poseferdig poppet popcorn100,00 gkokesjokolade1,00 dlfløte

Brownies

1,00 stkegg100,00 gsmeltet smør

Brownie

1,00 dlvann
Warning: Attempt to read property «results» on array in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «entity_type_name» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «raw» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Søtt, salt, sprøtt og mykt! Denne kaken har alt!

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

  • 2

    Ta frem en rund form (24-26cm i diameter). Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 30-35 minutter.

  • 3

    Før servering lager du sjokoladeglasuren: Hakk 100g kokesjokolade i biter, kok opp 1 dl fløte og hell over den hakkede sjokoladen. Rør det sammen til det er en jevn saus og la det tykne litt før du heller den over den avkjølte kaken. Pynt med masse poppkorn og hell over karamellsaus. Så enkelt og så utrolig godt!