Pizzatopping av tandoorimarinerte reker
- 45 min.
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Varier pizzatoppingen med deilige og eksotiske tandoorimarinerte reker!
- 200,00 g reker, ferske eller i lake
- 2,00 ss TORO Krydderiet Tandoori Masala 100 g
- 0,50 ss TORO Krydderiet Hvitløkspulver 87 g
- 1,00 ss finhakket fersk ingefær
- 0,50 ss TORO Krydderiet Garam Masala 55 g
- 3,00 ss yoghurt naturell
- 1,00 ts limezest (limeskall, kun det grønne)
Varier pizzatoppingen med deilige og eksotiske tandoorimarinerte reker!
Slik gjør du:
- 1
La rekene stå i marinaden minst 30 min. Fordel rekene på pizzaen, unngå å få for mye yoghurt som ikke henger på rekene på pizzaen. Bruk gjerne paprika og purre som grønnsaker.