Søk

Pizzasnurrer

Ingredienser til 12 porsjoner

Pizzasnurrer er alltid en sikker vinner å servere, passer perfekt til lunsj, barnebursdag eller som turmat! Pizzasnurrer eller pizzavboller som noen sier er også veldig praktisk på farten. Pizzasnurrer er en deilig avveksling til vanlige brødmåltider med den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus. Oppskriften gir ca. 12 pizzasnurrer.

Pizzasnurrer er alltid en sikker vinner å servere, passer perfekt til lunsj, barnebursdag eller som turmat! Pizzasnurrer eller pizzavboller som noen sier er også veldig praktisk på farten. Pizzasnurrer er en deilig avveksling til vanlige brødmåltider med den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus. Oppskriften gir ca. 12 pizzasnurrer.

Slik gjør du:

  1. 1Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje. Bland i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet i 5 minutter. Bruk lunkent vann om du ikke har kjøkkenmaskin og elt for hånd i minimum 10 minutter.
  2. 2Dekk bakebollen med plast og la deigen forheve i minimum 10 minutter.
  3. 3Rull deigen til en pølse og kjevle ut deigen til et rektangel. Bruk litt mel på benken slik at deigen ikke fester seg i benken. Fordel pizzasaus over deigen og topp med skinke og revet ost. Rull sammen til en pølse og del i ca 12 deler. Legg på et stekebrett med bakepapir. Hev tildekket i 30 min
  4. 4Sett stekeovnen på 220 °C (over- og undervarme). Pensle med vann og stek på midterste rille i 20 minutter. Pizzasnurrene skal da ha fått en gylden farge. Pizzasnurrene smaker selvfølgelig best nystekt, men de kan fryses også og tines i en matboks slik at de er ferske og klare til lunsj.

Produkt