Søk

Pizzasnurrer

Ingredienser til 4 personer

Pizzasnurrer er en deilig avveksling til vanlige brødmåltider med den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus. Pizzasnurrer er også veldig praktisk på farten; for eksempel til lunsj eller når du sitter i bilen på vei til hytta.

  • 1,00 pose TORO Fine rundstykker
  • 4,00 dl kaldt vann
  • 4,00 ss olje
  • 1,00 glass Idun Pizzasaus Original
  • 200,00 g revet ost
  • 1,00 pk smårettskinke

Pizzasnurrer er en deilig avveksling til vanlige brødmåltider med den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus. Pizzasnurrer er også veldig praktisk på farten; for eksempel til lunsj eller når du sitter i bilen på vei til hytta.

Slik gjør du:

  1. 1Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje. Bland i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet i 5 minutter. Bruk lunkent vann om du ikke har kjøkkenmaskin og elt for hånd i minimum 10 minutter.
  2. 2Dekk bakebollen med plast og la deigen forheve i minimum 10 minutter.
  3. 3Rull deigen til en pølse og kjevle ut deigen til et rektangel. Bruk litt mel på benken slik at deigen ikke fester seg i benken. Fordel pizzasaus over deigen og topp med skinke og revet ost. Rull sammen til en pølse og del i ca 12 deler. Legg på et stekebrett med bakepapir. Hev tildekket i 30 min
  4. 4Sett stekeovnen på 220 °C (over- og undervarme). Pensle med vann og stek på midterste rille i 20 minutter. Pizzasnurrene skal da ha fått en gylden farge. Pizzasnurrene smaker selvfølgelig best nystekt, men de kan fryses også og tines i en matboks slik at de er ferske og klare til lunsj.

Produkt