


Påskedessert nummer en må jo være Sjokolademousse! Perfekt for alle sjokoladeelskere. Luftig og mild sjokolademousse lag på lag med seige biter av brownies og pyntet med krem og sjokoladeegg – kan det bli bedre? Har du rester av brownies fra en annen dag passer det perfekt å bruke i denne desserten. Bortsett fra kremen kan alt lages før middag og settes i kjøleskapet. Denne oppskriften gir 8 porsjoner.
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant på kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden.
Avkjøl kaken i formen.
Når kaken avkjøles lager du sjokolademoussen ved å blande de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
Legg biter av avkjølt brownies, sjokolademousse og knuste sjokoladeegg lagvis i serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 15min.
Pisk 1,5dl krem med litt sukker. Topp med krem og revet sjokolade før servering.