Pynt
1,00 håndfullsjokoladeegg1,00 stkgranateple1,00 håndfullbringebær eller druer2,00 stkappelsinerGøy med mange små desserter til påskefesten! Fyll desserten i eggeglass eller andre små glass. Bruk kun 1 av posene i hver pakke når du skal lage påsketapas til 6 personer.
Slik gjør du
- 1
Panna Cotta: Hell en av posenes innhold i en kjele. Tilsett melk, fløte og appelsinjuice, rør godt. Kok opp under omrøring. Fordel i 6 serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 4 timer eller til den har stivnet.
- 2
Sjokolademousse: Hell en av posenes innhold i en bolle. Tilsett melk og appelsinjuice og pisk godt med en mikser i 5 minutter. Fordel sjokolademoussen i små glass og sett kaldt i minimum i 15 minutter.
- 3
Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av panna cottaene. Pynt med sitronmelisse. Pynt sjokolademoussen med granateplefrø, ev. appelsinbiter, og/eller små sjokoladeegg.