Påskedessert tapas

Gøy med mange små desserter til påskefesten! Fyll desserten i eggeglass eller andre små glass. Bruk kun 1 av posene i hver pakke når du skal lage påsketapas til 6 personer.

Ingredienser

( 6 porsjoner )

0,5 pk Panna Cotta

1 dl melk

1,5 dl fløte

0,5 dl appelsinjuice

0,5 pk Sjokolademousse

1 dl melk

0,5 dl appelsinjuice

Pynt:

1 stk granateple

1 håndfull bringebær eller druer

2 stk appelsiner

1 håndfull sjokoladeegg

Fremgangsmåte

1. Panna Cotta: Hell en av posenes innhold i en kjele. Tilsett melk, fløte og appelsinjuice, rør godt. Kok opp under omrøring. Fordel i 6 serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 4 timer eller til den har stivnet.

2. Sjokolademousse: Hell en av posenes innhold i en bolle. Tilsett melk og appelsinjuice og pisk godt med en mikser i 5 minutter. Fordel sjokolademoussen i små glass og sett kaldt i minimum i 15 minutter.

3. Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av panna cottaene. Pynt med sitronmelisse. Pynt sjokolademoussen med granateplefrø, ev. appelsinbiter, og/eller små sjokoladeegg.