
Pynt
1,00 stkgranateple1,00 begerbringebær eller druer2,00 stkappelsiner1,00 posesjokoladeeggHva med å lage noen søte og små desserter til påskefesten? Disse dessertene er perfekte å servere i små glass, som for eksempel shotteglass eller eggeglass. De er enkle å lage, og du kan variere smaken etter hva du liker. Disse dessertene vil garantert glede både store og små på påskebordet. Oppskriften gir 12 porsjoner av de lekre dessertene.
Slik gjør du
- 1
Bland begge posene TORO Panna Cotta med 2 dl melk, 1 dl appelsinjuice og 3 dl kremfløte i en kasserolle. Kok opp under omrøring og hell raskt Panna Cottaen i 12 små shotteglass. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.
- 2
Bland begge posene TORO Sjokolademousse med 2 dl melk og 1 dl appelsinjuice. Pisk med mikser i 5 minutter og fordel sjokolademoussen i 12 små shotteglass. Sett desserten i kjøleskap i minimum i 15 minutter.
- 3
Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av panna cottaene. Pynt med sitronmelisse.
- 4
Pynt sjokolademoussen med granateplefrø, evt. appelsinbiter og små sjokoladeegg.