Søk

Påskedessert tapas

Ingredienser til 6 personer

Gøy med mange små desserter til påskefesten! Fyll desserten i eggeglass eller andre små glass. Bruk kun 1 av posene i hver pakke når du skal lage påsketapas til 6 personer.

  • 0,50 pk TORO Panna Cotta
  • 1,00 dl melk
  • 1,50 dl fløte
  • 0,50 dl appelsinjuice
  • 0,50 pk TORO Sjokolademousse
  • 1,00 dl melk
  • 0,50 dl appelsinjuice
  • Pynt

  • 1,00 stk granateple
  • 1,00 håndfull bringebær eller druer
  • 2,00 stk appelsiner
  • 1,00 håndfull sjokoladeegg

Gøy med mange små desserter til påskefesten! Fyll desserten i eggeglass eller andre små glass. Bruk kun 1 av posene i hver pakke når du skal lage påsketapas til 6 personer.

Slik gjør du:

  1. 1Panna Cotta: Hell en av posenes innhold i en kjele. Tilsett melk, fløte og appelsinjuice, rør godt. Kok opp under omrøring. Fordel i 6 serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 4 timer eller til den har stivnet.
  2. 2Sjokolademousse: Hell en av posenes innhold i en bolle. Tilsett melk og appelsinjuice og pisk godt med en mikser i 5 minutter. Fordel sjokolademoussen i små glass og sett kaldt i minimum i 15 minutter.
  3. 3Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av panna cottaene. Pynt med sitronmelisse. Pynt sjokolademoussen med granateplefrø, ev. appelsinbiter, og/eller små sjokoladeegg.

Produkt