Oppskrifter / Dessert

Tapas Påskedessert

240 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 pkTORO Panna Cotta 84g2,00 dlmelk3,00 dlfløte1,00 dlappelsinjuice1,00 pkTORO Sjokolademousse 94g2,00 dlmelk1,00 dlappelsinjuice

Pynt

1,00 stkgranateple1,00 begerbringebær eller druer2,00 stkappelsiner1,00 posesjokoladeegg

Hva med å lage noen søte og små desserter til påskefesten? Disse dessertene er perfekte å servere i små glass, som for eksempel shotteglass eller eggeglass. De er enkle å lage, og du kan variere smaken etter hva du liker. Disse dessertene vil garantert glede både store og små på påskebordet. Oppskriften gir 12 porsjoner av de lekre dessertene.

Slik gjør du

  • 1

    Bland begge posene TORO Panna Cotta med 2 dl melk, 1 dl appelsinjuice og 3 dl kremfløte i en kasserolle. Kok opp under omrøring og hell raskt Panna Cottaen i 12 små shotteglass. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

  • 2

    Bland begge posene TORO Sjokolademousse med 2 dl melk og 1 dl appelsinjuice. Pisk med mikser i 5 minutter og fordel sjokolademoussen i 12 små shotteglass. Sett desserten i kjøleskap i minimum i 15 minutter.

  • 3

    Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av panna cottaene. Pynt med sitronmelisse.

  • 4

    Pynt sjokolademoussen med granateplefrø, evt. appelsinbiter og små sjokoladeegg.

Dette trenger du