Oppskrifter / Frokost

Pannekaketårn med sjokolade

30 min Enkel
Til 16 porsjoner
evt mynte smør til steking12,00 dlvann1,00 poseTORO Pannekaker familiepakning 522g

Fyll

1,00 begerfriske bringebær1,00 begerfriske rips eller jordbær1,00 sssukker2,00 dlkremfløte0,50 boksNugatti Air 340g

Pannekaketårn med sjokolade! Hvis du er glad i sjokolade og pannekaker er dette retten for deg. Her snakker vi 20 lag med tynne, nystekte pannekaker med herlig sjokoladefyll. Denne pannekakerøren er enkel å lage, og resultatet blir alltid bra! I denne pannekake oppskriften er det brukt Nuggati Air mellom pannekakene. Nugatti Air er perfekt å bruke til baking fordi den er myk og luftig i konsistensen også holder den seg «på plass». Alternativt kan du bruke smeltet sjokolade hvis du foretrekker det.

Slik gjør du

  • 1

    Bland posens innhold med 12 dl vann og visp til en jevn og glatt røre. Stek pannekakene i en varm, smurt stekepanne, (se tips). Når alle pannekakene er stekt begynner du å bygge opp kaken

  • 2

    Ta frem serveringsfatet. Smør så et tynt lag med Nugatti Air på en pannekake og legg på fatet med Nugatti-siden opp. Smør så et tynt lag og legg oppå den første. Forsett å bygge opp stabelen med pannekaker. Spar den fineste pannekaken til slutt, (denne skal du ikke smøre Nugatti Air på) og legg den på toppen.

  • 3

    Rett før servering visper du fløte og sukker til en myk krem (følg godt med så den ikke blir til smør). Kremen skal være tykk og luftig. Legg kremen pent på toppen av stabelen og pynt med bær på toppen og evt. mynte om du vil.

Dette trenger du