Pannekaker på tur

Skal dere ut på tur? Ut i skog og mark og tenne bål, eller på øytur med primus? Hvorfor ikke overraske barna, kjæresten eller turvenner med pannekaker? Det er fantastisk hvor godt det smaker med pannekaker på tur, når man sitter der i det fri og hører på roen og fuglekvitter. Du kan blande røren klar på forhånd og fylle over på en ren flaske eller simpelthen ta med litt vann og røre sammen pannekakerøren ute i skogen mens bålet eller primusen tennes. En veldig hyggelig opplevelse for både store og små. Oppskriften gir ca. 8 pannekaker (avhengig av hvor tykke du liker de og størrelsen på stekepannen)*

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Pannekaker

4,5 dl vann

Smør til steking Stekepanne (obs. må tåle flammene fra bålet/primusen) Stekespade Visp, plastbolle og øse (dersom du ikke blander røren på forhånd) Ditt favoritt tilbehør Tallerkener av plast eller papp * Ønsker du flere enn 8 pannekaker kan du kjøpe TORO Pannekaker i Familiepakning i stedet, tilpass da resten av ingrediensene.

Fremgangsmåte

1. Bland posens innhold med 4,5 dl vann og visp til en jevn, glatt røre.

2. Bruk smør til steking men vent til pannen er ordentlig varm før du heller i røren begynner, (se tips). Server de nystekte pannekakene med ditt favorittilbehøret. Nyt naturen, godt selskap og nystekte pannekake. God tur!

Tips: