Panna cotta med pasjonsfrukt
- To timer
- Enkel
Panna cotta med pasjonsfrukt er den perfekte avslutningen på en deilig sommerkveld. Om sommeren er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv! Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
- 1,00 pk TORO Panna Cotta 84 g
- 3,00 dl melk
- 3,00 dl fløte
Pynt og pasjonsfruktsaus
- 3,00 ss melis
- 8,00 stk pasjonsfrukt
- 200,00 g sommerbær til pynt (vi brukte blåbær, jordbær, bringebær og rips)
Panna cotta med pasjonsfrukt er den perfekte avslutningen på en deilig sommerkveld. Om sommeren er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv! Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Slik gjør du:
- 1
Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
- 3
Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Mens panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage pasjonsfruktsausen. Bland innmaten til åtte pasjonsfrukt (ca. 1 dl) med 3 ss melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre sausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
- 5
Hell pasjonsfruktsausen over panna cottaen før servering og topp med fargerike sommerbær.