Søk

Panna cotta med pasjonsfrukt

Ingredienser til 6 porsjoner

Panna cotta med pasjonsfrukt er den perfekte avslutningen på en deilig sommerkveld. Om sommeren er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv! Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

  • 1,00 pk TORO Panna Cotta 84 g
  • 3,00 dl melk
  • 3,00 dl fløte
  • Pynt og pasjonsfruktsaus

  • 3,00 ss melis
  • 8,00 stk pasjonsfrukt
  • 200,00 g sommerbær til pynt (vi brukte blåbær, jordbær, bringebær og rips)

Panna cotta med pasjonsfrukt er den perfekte avslutningen på en deilig sommerkveld. Om sommeren er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv! Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. 3Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. 4Mens panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage pasjonsfruktsausen. Bland innmaten til åtte pasjonsfrukt (ca. 1 dl) med 3 ss melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre sausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
  5. 5Hell pasjonsfruktsausen over panna cottaen før servering og topp med fargerike sommerbær.

Dette trenger du

Tips 1

Hvis du ønsker å utvide dessertbuffeten til mer enn bare panna cotta, så kan TORO Sjokolademousse og TORO Creme Brulee serveres på samme måte

Tips 2

Panna Cotta kan lages dagen før, husk bare å ta den ut av kjøleskapet 1t før servering