Oppskrifter / Dessert

Panna cotta med pasjonsfrukt

120 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Panna Cotta 84g3,00 dlmelk3,00 dlkremfløte

Pasjonsfruktsaus

3,00 ssmelis8,00 stkpasjonsfrukt

Pynt

200,00 gsommerbær til pynt (vi brukte blåbær, jordbær, bringebær og rips)

Panna Cotta med pasjonsfrukt er en nydelig dessert som passer perfekt til en sommerkveld. Den har en kremet og søt smak som harmonerer med den syrlige og friske pasjonsfrukten. Du kan også pynte desserten med noen bær som er i sesong, og lage en fargerik og leken presentasjon. Dette er en dessert som er enkel å lage, men som vil imponere alle som smaker den. Prøv selv! Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Sett frem 6 fine serveringsglass, gjerne forskjellige stettglass.

  • 2

    Bland begge posene TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.

  • 3

    Kok opp under omrøring og hell raskt over i glassene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

  • 4

    Mens panna cottaen står i kjøleskapet kan du lage pasjonsfruktsausen. Bland innmaten til åtte pasjonsfrukter (ca. 1 dl) med 3 ss melis. Bruk en foodprosessor eller stavmikser for å kjøre sausen glatt. Press den gjennom en sikt for å fjerne overflødige frø.

  • 5

    Rett før servering heller du et ønsket lag pasjonsfruktsaus over panna cottaen og pynter med fargerike sommerbær.

Dette trenger du