Pynt og pasjonsfruktsaus
200,00 gsommerbær til pynt (vi brukte blåbær, jordbær, bringebær og rips)8,00 stkpasjonsfrukt3,00 ssmelisPanna cotta med pasjonsfrukt er den perfekte avslutningen på en deilig sommerkveld. Om sommeren er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv! Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
- 3
Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Mens panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage pasjonsfruktsausen. Bland innmaten til åtte pasjonsfrukt (ca. 1 dl) med 3 ss melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre sausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
- 5
Hell pasjonsfruktsausen over panna cottaen før servering og topp med fargerike sommerbær.