Panna Cotta med multer en dessert med lang tradisjon i Norge, og det er en herlig avveksling til den tradisjonelle multekremen, som de du samler rundt bordet garantert vil elske. Det er ekstra gøy når man klarer å overraske gjestene med en spennende dessert som avslutning på måltidet, og hva er vel bedre enn en deilig Panna Cotta toppet med en bærsaus av de tradisjonelle multene? Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
- 3
Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage bærsausen. Bland 200 g multer med 100 g melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre bærsausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
- 5
Hell multesausen over Panna cottaen før servering.