Søk

Panna Cotta med multer

Ingredienser til 6 porsjoner

Panna Cotta med multer en dessert med lang tradisjon i Norge, og det er en herlig avveksling til den tradisjonelle multekremen, som de du samler rundt bordet garantert vil elske. Det er ekstra gøy når man klarer å overraske gjestene med en spennende dessert som avslutning på måltidet, og hva er vel bedre enn en deilig Panna Cotta toppet med en bærsaus av de tradisjonelle multene? Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Panna Cotta med multer en dessert med lang tradisjon i Norge, og det er en herlig avveksling til den tradisjonelle multekremen, som de du samler rundt bordet garantert vil elske. Det er ekstra gøy når man klarer å overraske gjestene med en spennende dessert som avslutning på måltidet, og hva er vel bedre enn en deilig Panna Cotta toppet med en bærsaus av de tradisjonelle multene? Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. 3Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. 4Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage bærsausen. Bland 200 g multer med 100 g melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre bærsausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
  5. 5Hell multesausen over Panna cottaen før servering.

Dette trenger du

Tips 1

Hvis du ønsker å utvide dessertbuffeten til mer enn bare panna cotta, så kan TORO Sjokolademousse og TORO Creme Brulee serveres på samme måte

Tips 2

Panna Cotta kan lages dagen før, husk bare å ta den ut av kjøleskapet 1t før servering