Oppskrifter / Dessert

Panna Cotta med kirsebær

120 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Panna Cotta 84g3,00 dlmelk3,00 dlkremfløte

Topping

1,00 pkNora Kirsebærkompott 455g

Panna cotta med kirsebær er en nydelig dessert som du kan nyte året rundt. Den er enkel å lage og smaker himmelsk. Med en pakke panna cotta fra TORO og en pakke kirsebærkompott fra Nora i skapet, er du klar til å imponere gjestene dine med en lekker dessert. Panna cotta med kirsebær har en perfekt balanse mellom det søte og det syrlige, og det fløyelsmyke og det friske. Dessuten ser den fantastisk ut med den lyse kremen og den røde sausen. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Sett frem 6 fine serveringsglass.

  • 2

    Bland begge posene TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.

  • 3

    Kok opp under omrøring og hell panna cottaen raskt i glassene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

  • 4

    Rett før servering legger du et ønsket lag kirsebærkompott over hver panna cotta.

Dette trenger du