Oppskrifter / Dessert

Panna Cotta med bær

120 min Middels
Til 6 porsjoner
150,00 gmelis100,00 gmulter100,00 gbringebær100,00 gblåbær3,00 dlfløte3,00 dlmelk1,00 pkTORO Panna Cotta 84g

Panna Cotta med bær i små glass være en dekorativ og morsom forandring når desserten skal serveres. I stedet for en dessertporsjon til hver kan man sette frem mange små. Her får man også muligheten til å smake panna cotta med flere toppinger. De friske kombinasjonene av farger og bær gjør nok at mange som egentlig ikke orket mer tar både et og to små glass med desserter. I tillegg ser buffeten i seg selv veldig flott ut, selv om den ikke tar lang tid å lage. Denne oppskriften gir 6 porsjoner eller ca. 20 små glass på 2-4 cl

Slik gjør du

  • 1

    Bland de to posene med TORO Panna cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.

  • 2

    Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i små serveringsglass (2-4cl), (både akevittglass, shotteglass etc. kan brukes)

  • 3

    Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.

  • 4

    Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage bærsausen. Bland bærene hver for seg (både bringebær, blåbær multer og jordbær egner seg godt til Panna cotta) med 50 g melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre bærsausene glatte og press dem gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.

  • 5

    Hell et ønsket lag med bærsaus over Panna Cottaen før servering og topp gjerne med friske bær.

Dette trenger du