Søk

Panna Cotta med appelsin

Ingredienser til 6 porsjoner

Panna Cotta med appelsin er en aldeles nydelig dessert med kremet konsistens og herlig, frisk smak. Den gule fargen gjør den til den perfekte påskedesserten. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

  • 1,00 pk TORO Panna Cotta 84 g
  • 2,00 dl melk
  • 3,00 dl kremfløte
  • 1,00 dl appelsinjuice
  • 2,00 stk appelsiner
  • 1,00 kvast sitronmelisse

Panna Cotta med appelsin er en aldeles nydelig dessert med kremet konsistens og herlig, frisk smak. Den gule fargen gjør den til den perfekte påskedesserten. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Hell begge posenes innhold i en kjele. Tilsett melk, fløte og appelsinjuice og rør godt. Kok opp under omrøring. Fordel i 6 serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 4 timer eller til den har stivnet.
  2. 2Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av desserten. Pynt med sitronmelisse.

Produkt

Tips 1

Hvis du ønsker å utvide dessertbuffeten til mer enn bare TORO Panna Cotta, så kan TORO Sjokolademousse og TORO Creme Brulee serveres på samme måte

Tips 2

Panna Cotta kan lages dagen før, husk bare å ta den ut av kjøleskapet 1t før servering