Søk

Panna cotta jul

Ingredienser til 6 porsjoner

Panna Cotta jul med rød bærcoulis kombinerer julefargene hvit og rød og er perfekt som dessert til juleselskapet. Pynter du litt ekstra med julebånd eller kanskje en sukkerstang, så har du en dessert som sier mer jul enn noe annet og som garantert vil sette gjestene dine i julestemning. I tillegg til fargekombinasjonen har selve Panna Cottaen blitt tilsatt kardemomme, noe som gjør underverker for å sikre den ekstra lille julesmaken. Når man i tillegg kan lage desserten dagen før, og sette i kjøleskapet over natten- da sikrer man litt ekstra julefred i forberedelsene til selskapet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

  • 1,00 pk TORO Panna Cotta 84 g
  • 3,00 dl melk
  • 3,00 dl fløte
  • 2,00 ts kardemomme
  • 225,00 g jordbær eller bringebær
  • 100,00 g melis
    • Garnityr

    • Julebånd og sukkerstenger til pynt (valgfritt)

Panna Cotta jul med rød bærcoulis kombinerer julefargene hvit og rød og er perfekt som dessert til juleselskapet. Pynter du litt ekstra med julebånd eller kanskje en sukkerstang, så har du en dessert som sier mer jul enn noe annet og som garantert vil sette gjestene dine i julestemning. I tillegg til fargekombinasjonen har selve Panna Cottaen blitt tilsatt kardemomme, noe som gjør underverker for å sikre den ekstra lille julesmaken. Når man i tillegg kan lage desserten dagen før, og sette i kjøleskapet over natten- da sikrer man litt ekstra julefred i forberedelsene til selskapet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene fra pakken med TORO Panna cotta med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og 2 ts kardemomme.
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. 3Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. 4Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage bærsausen. Bland 225 g bær (både bringebær og jordbær egner seg godt til Panna cotta) med 100 g melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre bærsausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
  5. 5Hell et ønsket lag med bærsaus over Panna Cottaen før servering.
  6. 6Pynt og server

Dette trenger du

Dessertbuffet?

Hvis du ønsker å utvide dessertbuffeten til mer enn bare panna cotta, så kan TORO Sjokolademousse og TORO Creme Brulee serveres på samme måte

Hastverk?

Panna Cotta kan lages dagen før, husk bare å ta den ut av kjøleskapet 1t før servering