Oreokake®

60 min Middels
Til 12 porsjoner

Bunn

2,00 pkoreokjeks®100,00 gsmeltet smør

Lag 2

1,00 poseTORO Glasurmiks til ostekrem 126g50,00 gmykt smør125,00 gkremost naturell3,00 dlkremfløte0,50 pkoreokjeks®

Lag1

0,50 pkoreokjeks®

Lag 1

1,00 pkTORO Sjokolademousse 94g2,00 dlmelk

Oreokake® er den garanterte vinneren til enhver fest – også de mer høytidelige anledningene. Hvem elsker vel ikke en enkel Oreokake®? Den fantastiske kombinasjonen av sprø Oreokjeks®, myk sjokolademousse og luftig ostekrem er så god at alle vil ha et stykke til. I oppskriften brukes 3 pakker Oreokjeks ® og TORO Sjokolademousse – den eneste sjokolademoussen uten biter, noe som gjør at man får en perfekt konsistens på kaken.

Slik gjør du

 • 1

  Ta kremosten og smøret til ostekremen ut av kjøleskapet i god tid slik at det blir romtemperert.

 • 2

  Bunn: Ha 2 pk. Oreokjeks® i en plastpose og bruk et kjevle til å knuse kjeksen med. Det gjør ingenting om kjeksen ikke er helt finknust, bunnen blir bare bedre med litt biter. Smelt 100 g smør og bland dette med de knuste kjeksene og trykk blandingen lett utover i en 24 cm rund form (ikke trykk kjeksblandingen for hardt ned). Sett formen i kjøleskap.

 • 3

  Lag 1: Bland begge posene TORO Sjokolademousse med 2 dl melk og pisk med mikser i ca. 5 minutter. Hell sjokolademoussen oppå kjeksbunnen i kakeformen og strø over en halv pakke grovknuste Oreokjeks®. Sett formen i kjøleskapet igjen.

 • 4

  Lag 2: Pisk TORO Glasurmiks til Ostekrem med 50 g mykt romtemperert smør til det korner seg. Tilsett deretter 125 g romtemperert kremost og pisk videre til du har en kremete konsistens. Pisk 3 dl kremfløte til krem i en annen bolle. Bland kremen og ostekremen forsiktig sammen. Ha dette over sjokolademoussen i kakeformen og dunk forsiktig formen mot benkeplaten for å unngå luftbobler.

 • 5

  Strø den siste halve pakken med grovknuste Oreokjeks® over kaken som pynt. Sett i kjøleskapet i minimum 1 time. Server og nyt denne fantastiske gode kaken!

Dette trenger du