


Ingen Halloweenfeiring uten skumle kaker på kakebordet! Mumiebrownies er saftige browniesstykker toppet med en syrlig ostekremglasur med en deilig smak av ekte vanilje. Denne oppskriften gir ca 12 store, eller 16 litt mindre mumiebrownies.»
Ta smøret og kremosten ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli mykt. Dette er essensielt for å unngå klumper i glasuren.
Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
Fordel deigen i en langpanneform på ca. 20×30 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden.
Avkjøl kaken i formen. Mens kaken avkjøles lager du glasuren.
Bland glasurmiksen til ostekrem og tilsett det myke smøret og kremosten. Visp kraftig til du får en kremete konsistens. Del kaken i porsjonsstykker og ha ostekremglasuren i en sprøytepose (eller vanlig liten plastpose). Klipp hull i tuppen av sprøyteposen sånn at 1/2 åpningen blir ca 1 cm bred. Sprøyt ostekremglasur på browniesstykkene i sikk-sakk mønster. Pynt til slutt med to NonStop som øyne.