Muffins med gresskarrester
- Ca. en halv time
- Enkel

Har du rester igjen fra gresskarene du pyntet med til Halloween? Dette er en super måte å få brukt opp restene på - innmaten fra gresskaret smaker nemlig nydelig i saftige muffins.
- 1,00 pose TORO Lyse muffins 331g
- 1,50 dl vann
- 100,00 g smør
- 4,00 dl innmat fra gresskar
- 1,00 pose TORO Glasurmiks til Ostekrem 126g
- 125,00 g naturell kremost
- 50,00 g romtemperert smør
Pynt
- Mørk sjokolade
Har du rester igjen fra gresskarene du pyntet med til Halloween? Dette er en super måte å få brukt opp restene på - innmaten fra gresskaret smaker nemlig nydelig i saftige muffins.
Svært allergiske personer bør alltid sjekke innholdsdeklarasjoner og ha god kjøkkenhygiene for å minimere risiko for at allergenet/spor av kan havne i retten.
Slik gjør du:
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C).
- 2
Bland posens innhold med 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør eller 1 dl flytende margarin/olje og rør til en jevn røre. Grav ut innmaten fra et gresskar, fjern kjernene, og vend inn i røren.
- 3
Fordel røren i 12-14 muffinsformer. Formene fylles ca. 3/4 fulle.
- 4
Stek på midterste rille i 12-15 minutter.
- 5
La muffinsene avkjøles. Pynt med TORO glasurmiks til ostekrem og hakket mørk sjokolade.