Muffins med gresskarrester

Ingredienser til 12 porsjoner

Har du rester igjen fra gresskarene du pyntet med til Halloween? Dette er en super måte å få brukt opp restene på - innmaten fra gresskaret smaker nemlig nydelig i saftige muffins.

Har du rester igjen fra gresskarene du pyntet med til Halloween? Dette er en super måte å få brukt opp restene på - innmaten fra gresskaret smaker nemlig nydelig i saftige muffins.

Svært allergiske personer bør alltid sjekke innholdsdeklarasjoner og ha god kjøkkenhygiene for å minimere risiko for at allergenet/spor av kan havne i retten.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C).

  2. 2

    Bland posens innhold med 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør eller 1 dl flytende margarin/olje og rør til en jevn røre. Grav ut innmaten fra et gresskar, fjern kjernene, og vend inn i røren.

  3. 3

    Fordel røren i 12-14 muffinsformer. Formene fylles ca. 3/4 fulle.

  4. 4

    Stek på midterste rille i 12-15 minutter.

  5. 5

    La muffinsene avkjøles. Pynt med TORO glasurmiks til ostekrem og hakket mørk sjokolade.

Glutenfri?

TORO Lyse Muffins er glutenfri.