


Kokosmakroner er selvskrevne i julen. De gjør seg veldig godt til kaffen etter middag eller med en kopp god og varm kakao etter en dag ute i det kalde været. Kokosmakroner er en super julegave til den som har alt eller som vertinnegave til et av selskapene i julen. Fordel makronene i en pen boks og knyt en fin sløyfe rundt. Hvis du klarer å la være å spise alle da. For 30 deilige små munnfuller av nytelse til jul gjør du som følge:
Sett stekeovnen på 180°C (over- og undervarme). Tøm posens innhold i en bolle og tilsett 1,5 dl vann. Pisk kraftig med en mikser med visp i 10 minutter.
Vend kokosen forsiktig inn i marengsen ved hjelp av en slikkepott. Røres det for hardt i marengsen vil luften gå ut og makronene vil bli lave. (Skjer det bør du la røren stå litt. Da vil kokosen svelle og gjøre marengsen tykkere).
Dekk stekeplaten med bakepapir og sett små topper på stekeplaten ved hjelp av to skjeer. Legg dem med litt avstand så de ikke går i hverandre under steking. Stek makronene midt i ovnen ved 180°C i ca. 12 min. Avkjøl på stekeplaten. Oppbevar kokosmakronene i en tett kakeboks (hvis det blir noen igjen).