Oppskrifter / Dessert

Kirkegård til Halloween

60 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 poseTORO Sjokoladekake Langpanne 854g3,50 dlvann2,00 dlflytende margarin1,00 boksTORO Kremet Sjokoladeglasur 340g

Pynt

200,00 gassortert godteri

Denne kaken er rett og slett dødsgod!

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 180 C (over- og undervarme) .  

  • 2

    Bland til en jevn røre: Sjokoladekakemiks, 3,5 dl vann og 2 dl flytende margarin (eller 200g smeltet smør).​ Fordel røren i langpanne med bakepapir (ca. 30×40 cm)​

  • 3

    Stek på nederste rille i ca. 20 min​utter (sjekk om kaken er ferdig etter ca. 15 minutter, ikke stek for lenge, da blir den tørr). Bruker du en større eller mindre form må du tilpasse steketiden. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke en kakenål el. i midten av kaken. Er nålen uten flytende deig er kaken ferdig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles på rist. (Kaken må være avkjølt før du tar på glasuren.)

  • 4

    Fordel sjokoladekremglasuren på kaken ved hjelp av en slikkepott og bruk assortert godteri til å lage gravstøtter og skremmende kirkegårdmiljø. Bruk kreativiteten og la deg inspirere!

Dette trenger du