Oppskrifter / Dessert

Kaffe Crème Brûlée

250 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Crème brûlée 130g3,00 dlmelk3,00 dlkremfløte

Tilsetning

4,00 sssterk kaffe

Hvis du elsker kaffe og dessert, vil du elske kaffe Crème Brûlée. Denne franske klassikeren er enkel å lage med TORO, og smaker himmelsk med et hint av kaffe og vanilje. Under det knasende sukkerlaget skjuler det seg en kremet og myk konsistens som smelter i munnen. Kaffe Crème Brûlée er den perfekte avslutningen på et godt måltid, og du kan forberede den dagen i forveien. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Sett frem 6 porsjonsformer, bruk gjerne kaffekopper slik som du ser på bildet.

  • 2

    Bland begge posene TORO Crème Brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.

  • 3

    Kok opp under omrøring og rør inn fire spiseskjeer sterk kaffe og hell raskt over i formene/koppene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

  • 4

    Rett før servering fordeler du 1 teskje karamellsukker over hver crème brûlée og lar dem stå ca. 5 minutter. Karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt. Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.

Dette trenger du