Søk

Kaffe Crème Brûlée

Ingredienser til 6 porsjoner

Kaffe Crème Brûlée passer perfekt til deg som er glad i en kopp kaffe og en god dessert. Du tenker kanskje hvordan lager jeg en perfekt Crème Brûlée? Det er lett med TORO! Crème Brûlée med kaffe er en fantastisk og spennende dessert som virkelig evner å runde av en bedre middag. Den fløyelsmyke konsistensen under det sprø lokket og kombinasjonen av kaffe og vanilje gir desserten det lille ekstra. Når du i tillegg kan lage desserten klar dagen før den skal serveres, så er det bare å prøve ut denne oppskriften som gir 6. porsjoner.

Kaffe Crème Brûlée passer perfekt til deg som er glad i en kopp kaffe og en god dessert. Du tenker kanskje hvordan lager jeg en perfekt Crème Brûlée? Det er lett med TORO! Crème Brûlée med kaffe er en fantastisk og spennende dessert som virkelig evner å runde av en bedre middag. Den fløyelsmyke konsistensen under det sprø lokket og kombinasjonen av kaffe og vanilje gir desserten det lille ekstra. Når du i tillegg kan lage desserten klar dagen før den skal serveres, så er det bare å prøve ut denne oppskriften som gir 6. porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Bland to poser med TORO Crème brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. 2Kok opp under omrøring. Rør inn fire spiseskjeer med sterk kaffe og fordel i seks serveringsskåler.
  3. 3Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til de har stivnet.
  4. 4Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering (karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt). Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.

Hastverk?

Crème brûlée kan lages dagen før, men ta den da ut av kjøleskapet ca. 1 time før servering.

Creme Brulee brenner?

Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.