Søk

Julestjerne panna cotta

Ingredienser til 6 porsjoner

Julestjerne panna cotta er en morsom vri på den klassiske desserten. Med kanel i panna cottaen og appelsinsaus på toppen smaker denne desserten skikkelig av jul. Julestjerne panna cotta kan lages dagen i forveien og trenger bare en rask pynting før servering, noe som garantert vil senke stressnivået og la både vertene og gjestene kose seg litt mer i juleselskapet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

  • 1,00 pk TORO Panna Cotta 84 g
  • 3,00 dl melk
  • 3,00 dl kremfløte
  • 1,00 ts kanel
  • Topping og pynt

  • 2,00 dl appelsinjuice
  • 2,00 ts maizena
  • 3,00 stk klementiner

Julestjerne panna cotta er en morsom vri på den klassiske desserten. Med kanel i panna cottaen og appelsinsaus på toppen smaker denne desserten skikkelig av jul. Julestjerne panna cotta kan lages dagen i forveien og trenger bare en rask pynting før servering, noe som garantert vil senke stressnivået og la både vertene og gjestene kose seg litt mer i juleselskapet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene fra pakken med TORO Panna cotta med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og 1 ts kanel
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. 3Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. 4Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet, eller før servering hvis du lager panna cottaen dagen i forveien, kan du lage appelsinsausen. Bland 2 dl appelsinjuice med 2 ts maizenna. Kok opp og avkjøl. Skjær ut 6 julestjerner av klementinskiver.
  5. 5Hell et ønsket lag med appelsinsaus over Panna Cottaen før servering.
  6. 6Pynt med klementinstjernen og server.

Produkt

Tips 1

TORO Panna Cotta er glutenfri.

Tips 2

TORO Panna Cotta kan lages dagen før og settes i kjøleskapet over natten. Husk å ta panna cotta glassene ut av kjøleskapet en time før de skal serveres slik at de ikke er så kalde ved servering.