Topping og pynt
3,00 stkklementiner2,00 tsmaizena2,00 dlappelsinjuiceJulestjerne panna cotta er en morsom vri på den klassiske desserten. Med kanel i panna cottaen og appelsinsaus på toppen smaker denne desserten skikkelig av jul. Julestjerne panna cotta kan lages dagen i forveien og trenger bare en rask pynting før servering, noe som garantert vil senke stressnivået og la både vertene og gjestene kose seg litt mer i juleselskapet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Bland de to posene fra pakken med TORO Panna cotta med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og 1 ts kanel
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
- 3
Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet, eller før servering hvis du lager panna cottaen dagen i forveien, kan du lage appelsinsausen. Bland 2 dl appelsinjuice med 2 ts maizenna. Kok opp og avkjøl. Skjær ut 6 julestjerner av klementinskiver.
- 5
Hell et ønsket lag med appelsinsaus over Panna Cottaen før servering.
- 6
Pynt med klementinstjernen og server.