Søk

Julecookies

Ingredienser til 16 porsjoner

Julecookies er spiselige gaver som du kan gi til dem som har alt i julen. De er enkle og lage og passer perfekt som aktivitet på juleverksted for store og små. Pynten kan varieres til det uendelige så her er det bare kreativiteten som setter begrensninger. Oppskriften gir cirka 16 små cookies (se tips).

  • 1,00 pose TORO Brownie Cookies 290 g
  • 1,00 stk egg
  • 2,00 ss smeltet smør
    • Garnityr

    • Pynt :
    • NonStop©
    • Melis
    • Konditorfarge
    • Polkastenger (om du vil)

Julecookies er spiselige gaver som du kan gi til dem som har alt i julen. De er enkle og lage og passer perfekt som aktivitet på juleverksted for store og små. Pynten kan varieres til det uendelige så her er det bare kreativiteten som setter begrensninger. Oppskriften gir cirka 16 små cookies (se tips).

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 175 °C (ved varmluft 165 °C). Rør sammen 1 egg og 2 ss smeltet smør (eller flytende margarin) og tilsett posens innhold. Bland ved hjelp av en slikkepott. Deigen skal være fast, så du skal kunne kna deigen helt sammen. Går ikke det tilsetter du litt mer smeltet smør.
  2. 2Kle en stekeplate med bakepapir. Bruk så to teskjeer til å lage 16 små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Stek på midterste rille i ca. 10 minutter.
  3. 3La cookiesene avkjøles litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar de ut, men stivner etter hvert. Pynt melis og NonStop© i ulike farger. Cookiene vil bevare mykheten i kjernen i 1-2 dager, men blir litt sprøere julekjeks etterhvert og vil kunne oppbevares som det mye lenger. Oppbevarer dem da i lufttett kakeboks og del med dem du er glad i

Større cookies?

Fordel deigen på 9 emner hvis du ønsker store cookies.