Produkter / Dessert

Julebrownies

45 min Enkel
Til 21 porsjoner

Pynt

21,00 stkkakepynt stjerner7,00 stkSukkerstenger1,00 tsgrønn konditorfarge100,00 gmelis

Kake

150,00 gsmeltet smør1,50 dlvann2,00 stkegg

Julebrownies fra TORO er perfekt når det er høysesong for juleselskap og andre festligheter og i tillegg kommer selveste Browniedagen den 8.desember. Norges favorittkake trenger tross alt sin egen merkedag! Julebrownies er brownies forkledd som søte små juletær, perfekt til feiring av browniedagen, til juleavslutningen, juletrefesten eller julebordet. Disse pynter opp kakebordet og gir deg julestemning langt inn i sjela. I tillegg er de enkle og morsomme å lage så hele familien kan være med å bake. Denne oppskriften gir 21 store juletrær (kantene som skjæres av kan brukes til å lage Browniekuler)

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 g smeltet smør (eller flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

 • 2

  Bruk en form på ca. 30×37 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form, eller stekeplaten som følger med stekeovnen må tiden reduseres med ca. 5 minutter.

 • 3

  La kaken avkjøles i formen før den deles opp i trekanter.

 • 4

  Pynt med grønn glasur, stikk sukkerstengene inn nederst som stamme og pynt med kakestrøssel. Vil du ha en stjerne i toppen finner du stjerner som en del av 4-kammers kakepynten i dagligvarebutikker. servering.