Søk

Jegergryte - med rester av lammelår

Ingredienser til 6 porsjoner

Har du rester av lammelår til overs? Den gode smaken av lam passer perfekt til den kremete sausen i en jegergryte. Her er en enkel oppskrift på hvordan du forvandler gårsdagens lam til en ny og god jegergryte! Inviter venner, familie eller deg selv på en skikkelig restefest!

  • 1,00 pose TORO Jegergryte 106g
  • 600,00 g Rester av lammestek
  • 2,00 dl crème fraîche
  • 6,00 dl vann
  • 2,00 dl

Har du rester av lammelår til overs? Den gode smaken av lam passer perfekt til den kremete sausen i en jegergryte. Her er en enkel oppskrift på hvordan du forvandler gårsdagens lam til en ny og god jegergryte! Inviter venner, familie eller deg selv på en skikkelig restefest!

Slik gjør du:

  1. 1Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
  2. 2Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter.
  3. 3Skjær lammesteken i biter og tilsett mot slutten av koketiden. Server med Nora syltetøy.

Produkt