Jegergryte - med rester av lammelår
- Under 20 min.
- Enkel
Har du rester av lammelår til overs? Den gode smaken av lam passer perfekt til den kremete sausen i en jegergryte. Her er en enkel oppskrift på hvordan du forvandler gårsdagens lam til en ny og god jegergryte! Inviter venner, familie eller deg selv på en skikkelig restefest!
- 1,00 pose TORO Jegergryte 106g
- 600,00 g Rester av lammestek
- 2,00 dl crème fraîche
- 6,00 dl vann
- 2,00 dl
Har du rester av lammelår til overs? Den gode smaken av lam passer perfekt til den kremete sausen i en jegergryte. Her er en enkel oppskrift på hvordan du forvandler gårsdagens lam til en ny og god jegergryte! Inviter venner, familie eller deg selv på en skikkelig restefest!
Slik gjør du:
- 1
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
- 2
Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter.
- 3
Skjær lammesteken i biter og tilsett mot slutten av koketiden. Server med Nora syltetøy.