Søk

Italiensk vegetargryte

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Italiensk gryte har vært en livredder på mange travle ettermiddager, men visste du at denne er like god uten kjøtt? Gjør denne klassiske gryteretten om til en vegetargryte ved å erstatte kjøttet med bønner og pinjekjerner, og toppe det hele med gode italienske smaker av soltørkede tomater og parmesan.

  • 1,00 pose TORO Italiensk gryte 176g
  • 8,00 dl vann
  • 30,00 g soltørket tomat
  • 2,00 bokser hvite bønner
  • 1,00 pose ristede pinjekjerner
  • 50,00 g parmesan
  • 0,50 stk basilikum

Italiensk gryte har vært en livredder på mange travle ettermiddager, men visste du at denne er like god uten kjøtt? Gjør denne klassiske gryteretten om til en vegetargryte ved å erstatte kjøttet med bønner og pinjekjerner, og toppe det hele med gode italienske smaker av soltørkede tomater og parmesan.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp italiensk gryte med 8 dl vann under omrøring. Tilsett finhakket soltørket tomat og hvite bønner. La koke 10 minutter, rør om med jevne mellomrom.
  2. 2Rist pinjekjerner lett i stekepanna til de er gylne. Server det hele med finrevet parmesan og basilikum.

Produkt