Italiensk gryte med middelhavsgrønnsaker

Italiensk gryte med middelhavsgrønnsaker
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Fantastisk god rett, dette er nydelig mat både til hverdag og fest. Ha gjerne grissini til eller annet knasende godt, ristet brød er supert. Og selvsagt masse frisk grønn salat!

  • 1,00 pose
  • 5,00 dl vann
  • 400,00 g hakkede tomater
  • Grønnsaker

  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 stk squash
  • 1,00 stk løk
  • 3,00 stk hvitløksbåter
  • 2,00 ss matolje
  • 1,00 pose frisk spinat
    • Smakes til med

    • Smak til med salt og pepper

Fantastisk god rett, dette er nydelig mat både til hverdag og fest. Ha gjerne grissini til eller annet knasende godt, ristet brød er supert. Og selvsagt masse frisk grønn salat!

Slik gjør du:

  1. 1

    Start med grønnsakene: Kutt paprika, squash og løk i terninger, ca 2 cm store. Finhakk hvitløk. Stek grønnsakene lett i panne i matolje til de får litt farge og blir myke.

  2. 2

    Dryss over posens innhold, hell i vann samt hakkede tomater. Rør godt og la det hele småkoke i ca. 10 min. Ha i mere vann om det er behov, til du får ønsket konsistens.

  3. 3

    Rør inn spinaten som den er, mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper og sett den nydelige gryteretten på bordet.