Italiensk gryte med middelhavsgrønnsaker

Fantastisk god rett, dette er nydelig mat både til hverdag og fest. Ha gjerne grissini til eller annet knasende godt, ristet brød er supert. Og selvsagt masse frisk grønn salat!

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Italiensk gryte

5 dl vann

400 g hakkede tomater

Grønnsaker:

1 stk paprika

1 stk squash

1 stk løk

3 stk hvitløksbåter

2 ss matolje

1 pose frisk spinat

Smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Start med grønnsakene: Kutt paprika, squash og løk i terninger, ca 2 cm store. Finhakk hvitløk. Stek grønnsakene lett i panne i matolje til de får litt farge og blir myke.

2. Dryss over posens innhold, hell i vann samt hakkede tomater. Rør godt og la det hele småkoke i ca. 10 min. Ha i mere vann om det er behov, til du får ønsket konsistens.

3. Rør inn spinaten som den er, mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper og sett den nydelige gryteretten på bordet.

Tips: