Hvit pizza med spekeskinke og ruccola
- En times tid
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Pizza med spekeskinke er en tidløs klassiker. Prøv en ny vri med hvit saus og frisk ruccola på toppen!
Bunn:
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk
- 1,50 dl vann
- 2,00 ss olje
Fyll:
- 1,00 pose TORO Pizzasaus Hvit
- 1,50 dl vann
- 3,00 ss rømme eller crème fraîche
- 100,00 g revet ost
- 80,00 g spekeskinke
Serveres med:
- frisk ruccola
Pizza med spekeskinke er en tidløs klassiker. Prøv en ny vri med hvit saus og frisk ruccola på toppen!
Slik gjør du:
- 1
Lag pizzabunnen som angitt på pakken.
- 2
Visp posens innhold med 1,5 dl kaldt vann.
- 3
Rør inn 3 ss rømme eller crème fraîche og la den stå i 2 minutter. Sausen er tynn og er lett å fordele.
- 4
Fordel sausen på pizzabunnen. Ha på revet ost. Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter. Legg på den kalde spekeskinken før servering sammen med ruccola og cherrytomater.