Hvit pizza med spekeskinke og ruccola

Hvit pizza med spekeskinke og ruccola
Ingredienser til 4 porsjoner

Pizza med spekeskinke er en tidløs klassiker. Prøv en ny vri med hvit saus og frisk ruccola på toppen!

  • Bunn:

  • 1,00 pose
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 ss olje
  • Fyll:

  • 1,00 pose
  • 1,50 dl vann
  • 3,00 ss rømme eller crème fraîche
  • 100,00 g revet ost
  • 80,00 g spekeskinke
    • Serveres med:

    • frisk ruccola

Pizza med spekeskinke er en tidløs klassiker. Prøv en ny vri med hvit saus og frisk ruccola på toppen!

Slik gjør du:

  1. 1

    Lag pizzabunnen som angitt på pakken.

  2. 2

    Visp posens innhold med 1,5 dl kaldt vann.

  3. 3

    Rør inn 3 ss rømme eller crème fraîche og la den stå i 2 minutter. Sausen er tynn og er lett å fordele.

  4. 4

    Fordel sausen på pizzabunnen. Ha på revet ost. Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter. Legg på den kalde spekeskinken før servering sammen med ruccola og cherrytomater.