Søk

Hvit blomkålpizza med kylling, squash, paprika

Ingredienser til 4 personer

Å blande grønnsaker inn i bakst gir ikke bare nye smaker, det gjør det samtidig enklere å få i seg flere grønnsaker. Har du en halv brokkoli eller blomkål er det bare å raspe i vei over deigen. I denne oppskriften har vi brukt blomkål i en hvit pizza og toppet den med smakfull kylling, squash og paprika.

  • Topping:

  • 50,00 g ruccola
  • 50,00 g parmesan
  • Fyll:

  • 150,00 g revet ost
  • 0,50 stk paprika
  • 0,25 stk squash
  • 2,00 ss provencekrydder
  • 400,00 g kyllingfilet
  • 0,50 ts salt
  • 0,50 ts sort pepper
  • 0,50 ts hvitløkspulver
  • 1,50 dl creme fraiche
  • Bunn:

  • 1,50 dl vann
  • 0,50 stk blomkål, kjørt i stavmikser/food prossessor
  • 1,00 pose TORO Pizzabunn

Å blande grønnsaker inn i bakst gir ikke bare nye smaker, det gjør det samtidig enklere å få i seg flere grønnsaker. Har du en halv brokkoli eller blomkål er det bare å raspe i vei over deigen. I denne oppskriften har vi brukt blomkål i en hvit pizza og toppet den med smakfull kylling, squash og paprika.

Slik gjør du:

  1. 1Pizzabunn: Kjør blomkålen finkornet i en stavmikser/food processor. Eventuelt riv på et råkostjern. Bland melblandingen sammen med blomkål og lunkent vann. Del deigen i to emner og form til avlange pizzaer.
  2. 2Rør creme fraiche sammen med hvitløkspulver, salt og pepper. Skjær kyllingfiletene i strimler og stek med provencekrydder til gjennomstekt. Kutt opp squash og paprika i skiver.
  3. 3Fordel den hvite sausen utover bunnene. Fortsett med revet ost, stekt kylling, squash og paprika.
  4. 4Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter. Topp med høvlet parmesan og ruccola like før servering.

Produkt