Oppskrifter / Dessert

Halloweenpannekake

30 min Enkel
Til 7 porsjoner
1,00 poseTORO Pannekaker 196g4,50 dlvann

Tilbehør

100,00 gfrossen spinat

Halloween er en grøssende periode, hvor vi liker å skremme og bli skremt. Men det er også en tid for å kose seg med god mat og drikke. Hva med å lage noen halloweenpannekaker som er både sunne og skumle? Disse pannekakene er grønne, fordi de er laget med spinat. Spinat er supergrønnsak som er veldig sunn, men gir også pannekakene en spennende farge og smak, som passer perfekt til halloween.

Slik gjør du

  • 1

    Visp til en jevn og glatt røre: pannekakemiks og 4,5 dl vann. Tilsett evt. grønn konditorfarge til passe grønnfarge. Tips! Sunnere blir det om du bruker frossen spinat for å få grønnfarge. Ha pannekakemiks, 4 dl vann og 100 g frossen spinat i en bolle og bland sammen med en stavmikser.

  • 2

    Smelt litt smør i en stekepanne på middels varme. Ha litt røre i stekepannen, så det akkurat dekker hele bunnen. Løft og drei på stekepannen så du får fordelt røren jevnt utover. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek videre i omtrent et halvt minutt.

  • 3

    Hold de ferdigstekte pannekakene varme i stekeovnen ved 100° C i en ildfast form med aluminiumsfolie over. Server med ditt favoritt tilbehør!

Dette trenger du