Oppskrifter / Dessert

Halloween Cake Pops

90 min Middels
Til 20 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 dlvann1,00 dlflytende margarin1,00 stkegg

Tilbehør

20,00 stklollipop-pinner/papirsugerør100,00 ghvit sjokolade100,00 gmørk sjokolade1,00 pkgele/konditorfarger

Pynt

1,00 stkhalloween strøssel/pynt1,00 pkbrun farin/farinsocker

Halloween er en tid for skrekk og moro, og hva er vel bedre enn å servere noen halloween cake pops på festen? Disse cake popsene er saftige og gode, med en deilig smak av sjokolade. De er morsomme å lage, og du kan pynte dem med det du ønsker av skummel halloween-pynt.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør lett sammen med slikkepott til en jevn, tykk røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).

 • 2

  Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en liten bakepapirkledd langpanneform (20×30 cm). Stek på midterste rille i ca. 25 minutter.

 • 3

  Når kaken er ferdig stekt og avkjølt deles den opp i ca. 20 like store deler. Rull delene til kuler.

 • 4

  Smelt den mørke sjokolade noen sekunder i mikrobølgeovn eller over vannbad. For å lage forskjellige høyder på cake popsen klipper du pinnene i forskjellige lengder. Dypp ca. 1 cm av pinnen i smeltet sjokolade og stikk en pinne ca. 2/3 inn i hver kule. Plasser kulene på frys eller i kjøleskap slik at de blir helt avkjølt, da henger cake popsen bedre på pinnen.

 • 5

  Smelt hvit sjokolade noen sekunder i mikrobølgeovn eller over vannbad. Tilsett evt. litt nøytral olje dersom sjokoladen er litt tyktflytende. Ha sjokoladen over i et høyt glass e.l som er egnet til å dyppe cake popsen i. Vil du ha andre farger enn hvit fordeler du sjokoladen i flere glass og tilsetter litt og litt gele/konditorfarge i sjokoladen til du får ønsket farge.

 • 6

  Du kan lage en eske av papp og dekorere esken med maling, klistremerker, bånd eller annen pynt. Bruk isopor i bunnen av esken som du stikker hull i til å sette cake popsen i. Ta kulene ut av frys/kjøleskap og dypp en og en cake-pops i hvit eller brun sjokolade og pynt umiddelbart med ønsket halloween pynt. Etter hvert som cake popsen er ferdig pyntet plasser dem i forskjellige høyder i esken. For å lage jord strør du over brun farin/sukker. Har du ikke eske kan du bruke store glass som du fyller med sukker (sukkeret gjør glasset tyngre og cake popsen står finere i sukkeret). Sett dem kjølig frem til servering og ha en fin halloween!

Dette trenger du