Oppskrifter / Dessert

Halloween Brownies

45 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 TORO Brownies Langpanne 883g2,00 stkegg1,50 dlvann1,50 dlflytende margarin

Pynt

1,00 dlmelis

Gresskar og flaggermus er symbolene på Halloween og her får du et enkelt tips til Brownies som er perfekt til Halloweenfesten! Her får du oppskriften til å pynte Brownies med flaggermus. Formen til en flaggermus er tegnet på et bakepapir som så er klippet ut. Deretter er melis drysset over hvert kakestykke, og vipps så er Halloweenkaken klar. En kul og veldig enkel effekt, til glede for store og små.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre – Browniesmiks, 2 egg, 1,5 dl vann og 1,5 dl flytende margarin (eller 150 gram smeltet smør).

 • 2

  Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en bakepapirkledd langpanneform (30×37 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form, eller langpanneformen som følger med stekeovnen må du redusere steketiden med ca. 5 minutter. Avkjøl kaken i formen.

 • 3

  Tegn opp en flaggermus på et bakepapir eller annet papir. Jo større du tegner jo større blir hvert kakestykke. (Print gjerne ut et bilde fra internett om du synes det er vanskelig å tegne opp). Klipp ut flaggermusen (du kan brette papiret forsiktige). Det er det rundt du skal bruke

 • 4

  Del kaken i kakestykker som passer med formen du har laget. Legg papiret over et kakestykke og dryss over melis ved hjelp av en sikt Ta forsiktig bort papiret, og vipps der har du flaggermus på browniesen. Gjenta på alle kakestykkene.

Dette trenger du