Oppskrifter / Dessert

Halloween Brownies

45 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies Langpanne 883g2,00 stkegg1,50 dlvann1,50 dlflytende margarin

Pynt

1,00 dlmelis

Brownies Langpanne pyntet med flaggermus er perfekt å lage for å feire halloween med venner og familie. Mens browniesen steker, kan du tegne en flaggermus på et bakepapir, eller skrive ut en mal fra internett som du så klipper ut. Deretter legger du papiret på hvert kakestykke og drysser melis over. Voilà! Du har laget en enkel halloweenkake med brownies og flaggermus. Venner og familie vil elske den søte og skumle kaken din. Ha en god halloween!

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre: browniesmiks, 2 egg, 1,5 dl vann og 1,5 dl flytende margarin (eller 150 gram smeltet smør).

 • 2

  Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en bakepapirkledd langpanneform (30×37 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form, eller langpanneformen som følger med stekeovnen må du redusere steketiden med ca. 5 minutter. Avkjøl kaken i formen.

 • 3

  Tegn på et bakepapir eller annet papir en flaggermus i passe størrelse til et kakestykke. Du kan gjerne printe ut et bilde fra internett om du synes det er vanskelig å tegne selv. Klipp ut flaggermusen, det er det rundt du skal bruke. (Du kan brette papiret forsiktig slik at det blir lettere å klippe ut flaggermusen).

 • 4

  Del kaken i kakestykker som passer med størrelsen på flaggermusen du har laget. Legg papiret over et kakestykke og dryss over melis ved hjelp av en sikt . Ta forsiktig bort papiret, og vipps der har du flaggermus på kakestykket. Gjenta dette på alle kakestykkene.

Dette trenger du